Њих двоје нису успели да стигну до суперфинала "Задруге" јер су због насилног понашања избачени неколико дана пред завршетак. Они су остали без својих хонорара, а телевизија Пинк је најавила да ће на суду тражити одштету у висини од 50.000 евра.

Ипак, њих двоје нису много марили већ су почели да граде каријеру у медијској сфери, а већ су успели да сниме и прву емисију. Све је изгледало иделано, али је сада потврђено да се Анђела налази у Црној Гори, док је Звездан остао у Београду.  

Наиме, Анђела је отишла у Црну Гору, а на аеродром Никола Тесла довезао је Мокин Славнић.

Анђела се обратила јавности преко свог Инстаграм откривши тајну да долази својим родитељима, што је крила од својих пратилаца.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ћао свима, мало обавештење за све. Стигла сам у Црну Гору. Екслузивно ово нисам хтела да најавим нигде. Стигла сам у ЦГ. Идем код својих родитеља на мало дужи одмор овог пута. Љубим вас - рекла је Анђела са осмехом.

Она је одлучила да испуни жељу својим рдоитељима који су од ње тражили да дође на дуже, како би провели време заједно, с обзиром да је прошле недеље у Цррној Гори била само један дан. Сасвим је нормално да њени родитељи желе да проведу време са мезимицом с обзиром да је Анђела била 9 месеци у имагинаријуму ријалитија у Шимановцима. 

Срећа на њеном лицу сведочи да се и сирена из Ђеновића радује што ће провести време са родитељима, иако је због ове жеље морала да остави Звездана у Београду. Још увек није познато колико ће дана Анђела остати у Ђеновићима. Ипак, уз модерне техонологије моћи ће да буду стално у контакту.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".