Узнемирујући снимак полицијске камере показује тренутак кад су полицајци ухапсили оца из Охаја који је седео поред своје пушке након што је убио своја три дечака.

- Сада ми покажи руке - виче полицајац док иде кроз травнато двориште према кући у округу Клермонт.

На снимку се види да Дорман седи на степеништу испред куће.

- Устани и дођи до мене - виче полицајац.

Дорман међутим наставља мирно да седи на степеништу. На снимку се види да има чарапе, али не и ципеле, а пушка је била уредно поред њега. Није пружао отпор приликом хапшења, преноси Њујорк пост.

- Нећу те повредити - рекао је Дорман након што су га полицајци оборили на земљу и везали му лисице.

 

 

Чује се и како полицајац пита Дормана шта се дешава.

- Ништа - одговорио је мирно иако су тела убијене деце лежала само неколико метара даље.

Његови синови су имали 7, 4 и 3 године.

 

 

Дорман је касније наводно признао да је постројио своја три млада сина и погубио их из пушке у њиховој кући док је његова преплашена ћерка Алексис истрчала и дозивала помоћ.

Отац монструм, који је такође упуцао мајку дечака у руку, оптужен је за три тешка убиства. Један од дечака је покушао да побегне у оближњу њиву пре него што га је отац ухватио, одвукао назад у кућу, а затим убио и њега, наводе из тужилаштва.

Диспечерски центар округа Клермонт примио је два позива у вези са инцидентом.

Непозната жена позвала је полицију у 16.15 сати и вриштала да су њене "бебе упуцане". Други позив је био у 16.18 сати кад је полицију позвала особа која је возила поред куће и навела да је "млада девојка" трчала улицом вриштећи да је "отац све убијао".

Фото: Clermont County Sheriff's Office

 

Комшиница Алексис Спонамор рекла је за ТВ ВЛВТ да је чула пуцње.

- Седела сам у гаражи и одједном чула "бум, бум, бум"... Избројала сам седам хитаца. Још се тресем - рекла је комшиница.

Дорман се појавио јуче на суду по три оптужбе за тешко убиство. На суд је доведен окован и у зеленом прслуку који се обично користи да спречи људе да се убију.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

На захтев тужиоца одређена му је кауција од 20 милиона долара.

Дорман је иначе само пет дана пре масакра на свом профилу на друштвеним мрежама објавио фотографије са синовима. На фотографијама се види да су заједно били на аутомобилским тркама и не види се ништа што би могло да укаже на монструозни план.

Тетка дечака је покренула GoFundMe страницу како би помогла својој сестри да плати трошкове сахране тројице дечака.

- Моја сестра је јуче изгубила своје три дивне бебе. Ништа ово неће побољшати, али ако имате срца молимо вас да донирате новац да нам помогнете да се ослободимо финансијског терета трагедије. Нико не би требало да пролази кроз ово - навела је тетка.

БОНУС ВИДЕО:

НЕБО У ЊУЈОРКУ ПОСТАЛО ЈЕ НАРАНЏАСТО: Дим од шумских пожара у Канади прекрива Северну Америку

(Курир/Њујорк Пост)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".