Атрактивна певачица на новој песми радила је са популарном ураганком Сањом Вучић, а прегледи и позитивни коментари само се нижу испод спота.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

Сандра је добила надимак Африка, по песми коју јој је Марина Туцаковић написала. Певачица не крије да у први мах није хтела да пева песму управо због речи, а управо ју је та песма прославила и винула у звезде. У наредном периоду планира и турнеју по Америци и не крије узбуђење због тога.

- Први пут ми је и једва чекам. Тамо ћу бити и за Нову годину - каже Сандра и додаје да у последње време не може да се оствари у љубави.
Немам одговор на то питање, али исто имам проблем у комуникацији са мушкарцима. Не прилазе ми мушкарци, чак ми ни не шаљу поруке, једноставно не знам шта се дешава. Пре можемо у неком друштву да упознамо некога, него овако преко поруке. Било је неких зезања док сам на бини, добијала сам и руже, али све је то неозбиљно - каже она.

Сандра се не бави само певањем, већ гради и зграде.

- То се десило током короне, када није имало шта да се ради. Јесте ми се исплатило, остало је још пар станова, хвала Богу, и наставићу то да радим, јер где друго уложити тај новац? То је извеснији посао, певање је мој живот и никада га не бих оставила. Можда бих отворила неку теретану и салон за нас жене, али никад се не бих певања одрекла - рекла је Сандра.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".