Наиме, Николија је навела да је годинама упоређују са мајком, Весном Змијанац, као и да је криве за распад популарне групе "Елитни одреди" у којој је био њен партнер Реља Поповић. Такође, ту су и увреде на рачун њеног изгледа и рада.

- Донела сам вам нови звук пре 10 година, била једини женски артист овог жанра у мушком свету, то ми је тад “мама платила” - ОК! Ређала сам хитове сваке године : “Продала се, прешла у фолк, фуј!” - ОК! Заљубила сам се у човека с којим сам већ 9 година : “Растурила групу - ку***тина, треба је убити” - ОК! Целу своју каријеру све сама плаћам, нисам ничији пројекат, живим од своје музике - урадим песме за своју душу : “Ово је ужас, врати се на старо” - ОК - навела је певачица и наставила да набраја непријатне коментаре које свакодневно добија.

- “Не слика децу, шта глуми?”, “Угој се, види на шта личиш!”, “Никад нећес бити као мама” - ОКЕЈ! Никада вам нисам свима била по мери, са увредама сам научила да живим “јер то је део јавног посла”.

На мржњу никад нећу одговорити мржњом. Никад нећу махати парама које сам зарадила. Никад нећу пробати да се допаднем вама који ми уредно сервирате мржњу већ више од деценију. Ви сте Твитер коментар, а мој живот су моја породица, љубав која ме окружује, као и музика коју радим. Желим вам свима да будете “неуспешни” као ја и бићете срећни у животу, верујте ми. Ники - написала је она на свом Твитер профилу.

- Донела сам вам нови звук пре 10 година, била једини женски артист овог жанра у мушком свету, то ми је тад “мама платила” - ОК! Ређала сам хитове сваке године : “Продала се, прешла у фолк, фуј!” - ОК! Заљубила сам се у човека с којим сам већ 9 година : “Растурила групу - ку***тина, треба је убити” - ОК! Целу своју каријеру све сама плаћам, нисам ничији пројекат, живим од своје музике - урадим песме за своју душу : “Ово је ужас, врати се на старо” - ОК - навела је певачица и наставила да набраја непријатне коментаре које свакодневно добија. - “Не слика децу, шта глуми?”, “Угој се, види на шта личиш!”, “Никад нећес бити као мама” - ОКЕЈ! Никада вам нисам свима била по мери, са увредама сам научила да живим “јер то је део јавног посла”. На мржњу никад нећу одговорити мржњом. Никад нећу махати парама које сам зарадила. Никад нећу пробати да се допаднем вама који ми уредно сервирате мржњу већ више од деценију. Ви сте Твитер коментар, а мој живот су моја породица, љубав која ме окружује, као и музика коју радим. Желим вам свима да будете “неуспешни” као ја и бићете срећни у животу, верујте ми. Ники - написала је она на свом Твитер профилу.

Њени фанови одмах су стали у јену одбрану и подржали је: "Не обраћај пажњу на то, уосталом снимај оно што волиш, боље и то него да се приклањаш већини и будеш иста као и остали", "Ти си једини женски извођач код којег нисам видела трунку мржње према некоме", "Ма ти си легенда шта год причали", неки су од коментара фанова.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".