Певачица Славица Ћуктераш пријавила је новосадској полицији бившег мужа и бившег голмана Владимира Аврамова због претњи које јој је, како је навела, упутио.

- Она је пријаву поднела у среду, пошто јој је Аврамов у више наврата слао претеће поруке, а повод је наводно спор око старатељства - каже извор "Телеграфа".

Из полицијске управе Нови Сад потврдили су да је случај пријављен. Владимир је тренутно у иностранству, а када се врати биће саслушан и биће му изречене хитне мере забране приласка.

Фото: АТА имагес, Инстаграм/cukterasslavica

 

 

- Немам коментар. Нећу то коментарисати, не, не... Надам се да ме разумете - рекла је певачица у краткој изјави.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Певачица је у јануару 2020. потврдила да се развела.

- Ништа ту није сензационално. Када особа добије дете, приоритети се мењају и у целој тој причи је најбитније да дете има оба добра родитеља. Постоји растурена кућа и постоји раздвојена кућа, када родитељи не живе заједно. Једно је када дете живи у гунгули, а друго када дете живи у миру - изјавила је Славица у емисији Премијера - Викенд специјал, где је причала о разводу.

(Телеграф)

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова.

БОНУС ВИДЕО: