Марија Шерифовић посетила је уличног певача из Зенице, Мустафу Хрустића, који је спавао испод једног моста у поменутом граду, а поклоном га скоро расплакала.

Марија је наиме, Мустафи платила крију за стан за наредних годину дана, тачније од краја августа ове године до краја августа следеће, 2024. године. Такође, она је дала и новац за рачуне, а певачицин менаџер је Мустафу, након Маријине посете, одвео у оближњи ресторан у родној Зеници, где ће, докле год то он буде желео, имати бесплатне оброке.

- Мустафа је диван дечко, оваквих примера сигурно има на хиљаде, али ако смо му малкице поправили и олакшали живот макар на тренутак, па ето и тих годину дана.... - Марија се затим потапшала по срцу и прстом показала ка небу.

Иначе, на Јутјуб платформи појавио се снимак уличног певача Мустафе Хрустића из Зенице, који нема дом већ живи испод моста. Ова прича је, како сама каже, погодила Марију, те је одлучила да помогне Мустафи тако што ће му обезбедити место за живот.

- Мустафа пева од своје седме године. Данас је пунолетан и од свога певања не може да плаћа станарину и да се храни. Јутрос смо га снимили у шатору под мостом на зеничкој петљи. Није могао да плаћа станарину па је добио отказ, односно исељење. У шатору Мустафа живи већ шест дана, а најгоре је што не види "светло на крају тунела". Не зна како ће зарадити новац да закупи једну собицу и осигура себи храну за живот. Мустафа нема родитеље, а ни родбину. Сада би му било најбоље да пронађе било какав стални посао да може да заради за живот јер од песме се више не може живети без обзира на таленат - пише у опису видеа на Јутјубу.

Мустафа је у видеу испричао како би се пријавио за музичко такмичење "Звезде Гранда", али да није у могућности да то себи приушти.

- Ту треба имати новац. Могу отићи на "Звезде Гранда" да се пријавим, али како? Не могу ја са 10 марака отићи тамо. Џабе, треба пара да се лепо обучеш, да имаш машну. Треба се представити одакле си, име и презиме, колико имаш година. Ја бих се пријавио, али нисам у могућности. Друго, немам ни родитеља, немам никог свог - рекао је младић у видеу.

БОНУС ВИДЕО: