Отац убијене девојке се огласио на свом Фејсбук профилу, потресном поруком поводом шест месеци од убиства његове ћерке.

"Једном ћемо поново бити заједно"

- Кажу да душа ноћу напушта тело и путује ономе кога воли, шест месеци без најлепших очију... Једном ћемо поново бити заједно и тамо те нећу пустити из загрљаја, да ми опет изненада не одеш - написао је Слободан, отац убијене студенткиње.

Подсетимо, Ивана Кривокапић је живела у изнајмљеном стану на Звездари, а за злочин се открило након што се браћи није јављала на телефон, те су дошли до њеног стана 24. децембра прошле године.

Девојка је затечена откопчаних панталона и подигнуте блузе са видљивим модрицама по врату. Касније се испоставило да је имала повреде и на прстима шаке, што указује да се борила са својим убицом.

Ипак, у том тренутку није било званично потврђено да је реч о убиству, већ се радило о сумњивој смрти.

Након 20 дана откривен осумњичени

Тог 30. децембра прошле године Више јавно тужилаштво је саопштило резултате обдукције са токсикологијом, који су потврдили да је студенткиња убијена. Ипак, тада је саопштено да је осумњичени НН лице.

Након 20 дана од убиства, утврђено је да за Иванино убиство осумњичен Јетмир Гочај (24). То је званично и саопштило Више јавно тужилаштво у Београду 13. јануара

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Како су навели, сумња се да је Јетмир Гочај, 23. децембра 2022. године између 00:37 и 5:30 часова лишио живота Ивану К, са којом је био у емотивној вези. Он је наведеног дана дошао до Иваниног стана на Звездари где је боравио од 11. децембра 2022. године и ушао са њом у вербалну расправу. Онда је кренуо да јој рукама стеже уста и нос док није издахнула, па је закључао стан и кључ понео са собом. Сумња се да је истог дана аутобусом напустио територију Србије.

Тужилаштво је предложило суду да се Јетмиру одреди притвор, као и да се распише потерница, која је ступила на снагу 16. јануара ове године.

Од тада нема нових информација о овом злочину, а Јетмир већ шест месеци успешно измиче надлежним органима.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

УБИСТВО У ЗЕМУНУ: Полиција на месту злочина, у току увиђај

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".