Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић објавила је на свом Инстаграм сторију снимак на којем се види како сина Жељка (4) вози на задњем седишту, без сигурносног појаса и без ауто седишта!

 Кулићева је, заједно са својим емотивним партнером Ненадом Мацановићем Бебицом, објавила да је стигла у Београд, а скандалозна сцена из аутомобила свима је запала за око.

Наиме, Миљана је снимала наследника који је на задњем седишту седео без седишта за децу, а није имао везан ни сигурносни појас.

На све то, Кулићева је у руци држала пиво које је, као што се може видети и на снимку, у једном тренутку и конзумирала.

Ово није први пут да се Кулићева понаша неодговорно када је реч о њеном малолетном детету. Она је причала како је њена мајка Марија добила привремено старатељство над Жељком, како би Миљана могла да борави у ријалитију Задруга.

Подсетимо, ријалити учесница Миљана Кулић недавно је саопштила јавности да је наводно претучена од стране партнера Ненада Мацановића Бебице. Након овога се огласила и њена мајка, Марија Кулић, која је истакла да је све лаж.

- Миљана је све измислила, претила је да ће да уништи Бебицу, па је медијима слала поруке да ју је он претукао и давио. Права истина је да је она изуједала њега и мене! Почела је да халуцинира јер је пила алкохол код другарице у Нишу, а пре тога је попила јаке лекове због свог психичког стања. Све јој се помешало и почела је да прича глупости. Нико је ни прстом није такнуо, а она нас блати! - рекла је Марија.

(Телеграф.рс)

(БОНУС ВИДЕО): 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".