Синоћ је одржано велико финале музичког такмичења "Звезде Гранда", а победу је однела Славица Анђелова из Македоније. Славица Ангелова (20) је из Струмице, а своју музички каријеру започела је пре 6 година у емисији "Неки нови клинци".

Фото: АТА имагес

 

 

Славица студира Медицину, док у слободно време како је навела воли да путује. Ангелова тврди да је по природи амбициозна и опуштена, међутим са друге стране тврдоглава.

 

 

Током такмичења Славицин ментор Ђорђе Давид је неколико пута реаговао објашњавајући како је она радила неке ствари на своју руку и како није поштовала договор са проба, због чега је била редовни учесник баража. Кандидаткиња је за Гранд открила о чему се заправо ту радило.

 

 

- Не бих знала да то објасним, то ми се дешава у моменту. Ми се током читавог такмичења све време договарамо, и увек се трудим да испоштујем оно што смо утаначили на проби, али просто некад ми тако дође и знам да мало "зезнем" ситуацију. Али надам се да је све ипак на крају добро, као и овај пут - открила је такмичарка својевремено.

 

 

Иначе, Славица је претежно у такмичењу носила одевне комбинације у којима је била закопчана до грла, међутим на њеном Инстаграм профилу постоје многе слика на којима је у купаћем костиму.

Такође, мало ко за да је она певала и са Јеленом Томашевић, али и да је својевремено носила кратку косу.

 

 

Такође на Славициним друштвеним мрежама могу се видети и слике њене мајке, која јој је највећа подршка.

БОНУС ВИДЕО: