Један пар из Србије током летње посете у БиХ, у Зеници, затекао је поруку на свом аутомобилу, која их је оставила без текста.

Маријана и Теодор из Београда с децом су посетили Зеницу и том приликом су платили паркинг за период од два сата.

Наиме, они су се нешто дуже од тог временског периода на крају задржали у граду, а кад су се вратили, на аутомобилу су пронашли поруку, која их је одушевила. Неко им је платио паркинг.

- Драги пријатељу или пријатељице. Обзиром да си из Србије, нисам хтео да ти се поквари одмор малом неугодношћу. Наиме, заборавио/ла си да уплатиш паркинг па сам ти ја уплатио паркинг за цео дан. Паркинг сервис је хтео да ти напише казну, а ја сам спречио. Драги пријатељи, уживајте у Зеници - стајало је у поруци која им је улепшала дан, али и читав боравак тамо.

Овај пар није хтео да остане само на томе, па су поруку послали Инстаграм профилу који је посвећен "пријатељству БиХ, Србије, Хрватске и Црне Горе", како би поделили и са другима овај диван гест.

 

 

- Да и ми поделимо нешто са вама. Одлучили смо да породично направимо малу турнеју по Босни и на нашем путу се нашла и Зеница. Паркирали смо се и отишли шетати кроз град. Дошли смо у Зеницу око 13:00 часова. Супруг је уплатио паркинг за 2 сата а нама се Зеница јако свидела па смо остали много дуже и тотално заборавили на паркинг и да треба да платимо додатно време. Када смо се враћали ка ауту тек смо се минут, два пред што ћемо доћи до аута сетили да смо заборавили додатно уплатити за паркинг и очекивали смо казну. На неких двадесетак метара видимо нешто иза предњег брисача и били смо убеђени да је то управо казна - рекли су у објави и додали:

- Међутим, дочекала нас је јако пријатна порука. Неко је ваљда приметио да нам неко из паркинг сервиса жели написати казну, да би, веровали или не, тај неко ко нам је апсолутно непознат, спречио да нам буде написана казна и уплатио паркинг за цели дан. Шта рећи? Жао ми је само што нам није оставио неки контакт, барем да му се захвалимо ако не жели новац, али не, ништа није оставио као контакт. Ево, ако неким чудом сада ово прочита, захваљују му се Маријана и Теодор са децом из Београда. Босанци, дивни људи! - за крај је поручио овај српски пар.

БОНУС ВИДЕО: