Супермодел рођена у Доминиканској Републици, Сузи Перез, била је једна од популарнијих познатих личности 90-их година. Њена величанствена лепота изазивала је поштовање и била је једна од најуспешнијих дама своје генерације. Глумила је у музичким спотовима за врхунске америчке музичаре, укључујући П. Диддија. Њена савршена фигура учинила ју је и звездом у многобројним часописима широм планете.

Током деведесетих година, Перезова је била један од најпознатијих модела у Сједињеним Америчким Државама, и живела је, може се слободно рећи, амерички сан. Међутим, убрзо је завршила у паклу дроге, што је утицало на њено физичко, али и ментално здравље. Дотад је уживала у раскоши и новцу, али је упорно одбијала предлоге својих пријатеља да оде у болницу на лечење. А онда је нестала.

Многи су се питали шта јој се догодило, све док је једног дана људи нису угледали на улици и схватили о коме се ради.

Изузетно мршава, без трунке шминке и у ритама, некада прелепа манекенка снимљена је како проси на улици, не обазирући се много на шокиране погледе пролазника и људи који су је сликали. С друге стране, њена тужна појава згранула је њене некадашње фанове широм света који су је први пут видели после много година. Нису могли да верују да је реч о истој особи.

"Ко јој је ово урадио? О, Боже, била је тако дивна душа, Иста особа? Господе! Надам се да ће пронаћи себе, Нетфликс би требало да уради причу са њом! ,Ово је нешто најтужније што сам видела данас!, Не могу да поверујем у шта се претворила"коментарисали су људи на мрежама.

Због животних околности које су је задесиле, зависности од дроге, нарушеног менталног здравља и породичних проблема, Сузи се, нажалост, претворила у непрепознатљиву особу. Након што је први пут по наговору чланова породице пристала да оде на рехабилитацију, открила је да су за њено стање одговорни трговци белим робљем који су је дрогирали након што је завршила у ланцу проституције у Европи.

Фото: Тикток принтскрин/ Раивулф

 

 

Данас се опоравља, али је све оно што је преживела оставило трага на њеном изгледу. Иначе, она има и сина ког је добила на врхунцу каријере, а који сада брине о њој.

Поред успешног посла модела, Сузи је показивала и таленат ка плесу због чега је често наступала са Џенифер Лопез и П. Диддијем.

(Срећнарепублика)

БОНУС ВИДЕО: