Плавуша која има неколико стотина пратилаца на друштвеним мрежама избегла је одлазак у затвор. Орла Слоун осуђена је на 12 месеци затвора условно, плус 18 месеци због ухођења двојице фудбалера Премијер лиге и узнемиравања трећег.

Орла Слоун признала је да је више од четири месеца пратила играча Челсија Мејсона Маунта, те месец дана фудбалера истог тима и репрезентативца Шкотске Билија Гилмора.

Осуду за узнемиравање добила је због малтретирања Бен Чилвела, још једног фудбалера клуба из Лондона.

Фото: Танјуг/АП

 

Слоунова је такође добила налог за рехабилитацију од 30 дана и 200 сати хуманитарног рада. Наређено јој је да плати Маунту и Чилвелу по 300 фунти, док јој је такође наређено да плати Гилмору 500 фунти.

Плавуша је признала да је неколико месеци била у љубавној вези са Маунтом и да је имала сексуалне односе са њим. Када је фудбалер одлучио да прекине везу са њом престао је да јој шаље поруке, она је одлучила да га узнемирава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Када би јој Маунт блокирао бројеве, она је узимала нове картице и непрестано га бомбардовала порукама. Једноставно је била опседнута са њим констатовао је тужилац Џејсон Ситал.

Потом је Орла Слоун решила да уходи Билија Гилмора. Чак је почела да тврди да је затруднела са њим, иако њих двоје никада нису имали блиски контакт. Гилмор је пред судом рекао да су њене поруке утицале на његов живот и да је просто побегао из Челсија у Брајтон, где је играо на позајмици.

Енглески медији пратили су месецима дешавања на суду између плавокосе предаторке и тројице фудбалера Челсија. Орла Слоун добила је и надимак од новинара на Острву "Девил бејби", у преводу "ђаволица".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Она само на инстаграму има преко 85.000 пратилаца, а дупло више на Тик-Току. Пре него што се посветила друштвеним мрежама радила је као продавачица у локалној продавници, а онда и у радњи познате марке.

Потом је почела да објављује голишави садржај и зарађује 50.000 фунти годишње. Путовала је на егзотична места, на Бали, у Индонезију, у Марбељу, што је користила за нове фотографије чиме је само развила бизнис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Покушала је да се наметне фудбалерима Челсија, али је изгледа негде направила грешку.

БОНУС ВИДЕО:

Кангина мајсторија за вођство Звезде против Новог Пазара

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".