Маријана Сеиферт, победница регионалног ријалити-шоуа "Велики брат" 2011, нестала је у априлу прошле године и нико, укључујући и чланове њене породице, још не зна да ли је уопште жива.

Али судски органи у Хрватској ипак је терете због тога што није плаћала рачуне за комуналне услуге у свом стану у Загребу у периоду од априла до новембра 2022. и сад јој прети одузимање имовине!

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

 

Ову информацију објавио је сајт Империјал уз фотографију службеног документа, у којем се наводи следеће:

- Дужник није подмирио доспело потраживање, па се ради наплате и трошкова овога поступка предлаже доношење решења о заплени. Надаље се наводи како се тражи од дужника Маријане Сеиферт да агенцији за наплату дуговања намири трошкове у износу од 743,51 евро, увећан за законске затезне камате, које теку од 17. марта па све до 11. новембра 2022, када се износ на који треба плаћати камате попео на 672,45 евра. Иако се Маријани изгубио сваки траг седам месеци пре него што јој је та загребачка агенција за наплату дугова обрачунала последње камате, од Маријане Сеиферт очекују да измири дуг у року од осам дана од доставе решења о извршењу, заједно са обрачунатим трошковима поступка у износу од 211,64 евра.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Велики брат, Милена Анђела

 

У спису је и решење о заплени, које потписује загребачки в. д. јавног бележника Крешимир Валић. Он је у документу својим жигом оверио следеће:

- Налаже се дужнику да у року од осам дана од дана доставе овога решења намири дуг из предлога за заплену заједно с одмереним трошковима. Одређује се заплена ради присилне наплате дуговања заједно с трошковима. Настали трошкови поступка износе 211,64 евра.

Јавни бележник издао је и упозорење Маријани Сеиферт како може да напише приговор против извршног решења, али да исти мора бити образложен, док ће необразложени приговор суд одбацити. Може да изјави приговор у року од осам дана од дана примања решења, и то истом в. д. јавног бележника који је решење о запленио и донео, а о истом одлучује надлежни суд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".