Генерације публике одрасле су уз популарног лошег момка Холивуда, али многи никада нису ни посумњали да се Чарли заправо не зове Чарли. 

Његов отац, познатији као Мартин Шин, никада законски није променио своје име у оно по којим је познат. Он се заправо зове Рамон Герардо Антонио Естевез и отуда је право име Чарлија Шина заправо Карлос Ирвин Естевез.

Постоји чак и анегдота да је Мартина прва жена упознала управо као Мартина те јој он неколико недеља уопште није ни поменуо своје право име. Оба његова родитеља су били имигранти - мајка му је била Иркиња, а отац Шпанац рођен у Галицији.

Фото: Танјуг/АП

 

Чарлијева браћа, Емилио и Рамон, као и сестра Рене, такође су глумци, али они су задржали презиме Естевез.

Занимљиво је да је Чарли своје право средње име, Ирвин, добио по доктору који му је спасио живот по рођењу.

Фото: Профимедиа

 

Млађи Шин је отац петоро деце, деда једног унучета, и велики противник вакцинације деце. Између осталог, то је наводно био један од разлога краха његовог брака са Дениз Ричардс, пренели су медији својевремено.

Фото: Профимедиа

 

Када су се развели, Чарли је преко адвоката послао допис лекару својих ћерки Сем и Лоле, у којем је навео да не даје сагласност да његова деца буду вакцинисана.

Његов приватни живот често је доспевао у жижу јавности, а углавном се радило о злоупотреби алкохола и психоактивних супстанци, као и љубавним причама овог славног глумца. Познато је да је био ожењен више пута и да воли глумице из филмова за одрасле. Једно време био је најплаћенији ТВ глумац и зарађивао 1,8 милиона долара по епизоди хит серије "Два и по мушкарца" док није отпуштен.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, недавно је америчка глумица српског порекла, Ана Стојановић, познатија као Ана Александер, говорила о свом искуству са Чарлијем Шином

Изненадио је јавност 2015. године признањем да је позитиван на ХИВ.

БОНУС ВИДЕО:

НА ОВО ЈЕ ЧЕКАЛА 10 ДАНА: Ноле изненадио Јецу за рођендан - остварио јој велики сан

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".