Популарни глумац је у тренутку смрти имао 65 година и важио је за страственог планинара.

- Узрок и начин смрти је још под истрагом, док се чекају даљи резултати тестова - наводи се у саопштењу шерифа округа Сан Бернардино и додаје:

- Желели бисмо да изразимо нашу захвалност свим волонтерима који су неуморно радили на проналажењу господина Сандса, преноси ЦНН.

Подсетимо, глумац је био предмет текуће потраге у области планине Болди пошто се није вратио са пешачења 13. јануара на успону ка врху који се уздиже на 3.048 метара, источно од Лос Анђелеса.

Фото: Профимедиа

 

Временски услови су ометали потрагу у недељама након његовог нестанка. Званичници су раније овог месеца најавили обновљене напоре за лоцирање Сандса.

Преко 80 волонтера за потрагу и спасавање, заменика и особља учествовало је у потрази протеклих дана, уз подршку два хеликоптера и посаде дронова док су волонтери претраживали у „забаченим областима широм планине Болди“, према изјавама званичника.

Подсетимо, планинари су прошле недеље пронашли људске остатке у планинском подручју у јужној Калифорнији, где је пре пет месеци нестао глумац.

Тело, који је у планинској дивљини откривено у суботу у близини планине Болди, превезено је у канцеларију мртвозорника на идентификацију, навели су у саопштењу шерифа округа Сан Бернардино.

Сандс је био ожењен новинарком Евгенијом Читковиц и има троје одрасле деце.

БОНУС ВИДЕО:

СПРЕМАН ЗА КОНЦЕРТ: Никос Вертис стигао у Београд и радује се дружењу са публиком

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".