Водитељка Снежана Дакић била у браку са бизнисменом Владимиром Микићем, а из ове љубави добили су наследницу Лауру.

У једном тренутку обоје су се променили, родила се и ћерка и све је постало другачије у њиховом односу.

ФОТО:Принтскрин/АТА

 

 

- И он се променио и ја сам се променила и околности су се промениле. Ово говорим због других људи који роматизују "љубав за цео живот", па "јао па један човек, ја сам се разочарала", нема ту шта или оно питање "па како ниси одмах приметила", људи, људи се мењају. Нарочито се промените када дође дете, жена се највише промени када постане мајка, то је сасвим природно и нормално, промене вам се приоритети и онда шта ти имаш да приметиш када си био срећно заљубљен и када је неко био тачно такав какав је тада теби требао, али теби можда касније треба неко другачији, ко те више разуме, ко је емпатичнији ко је више код куће јер ти нећеш, не путује ти се толико, не седи ти се у кафани, не волиш увече да пијеш, волиш раније да легнеш и онда просто један хоће ово други хоће оно. Ту је и успех, новац, престиж, то исто хоће да понесе, утицај, моћ, и моћ понесе људе... - рекла је Снежана за Блиц.

Фото: В. Данилов

 

 

У једном периоду била је у жижи јавности када је испливао да је партнер вара у периоду док је она имала велике здравствене проблеме.

- Да будем искрена, ја у браку нисам имала осећај да сам преварена. Тада сам имала искуство блиско смрти, имала сам операцију где ми је уграђен стент ка мозгу и то је био тренутак када сам била најслабија у животу и јако сам тешко прошла кроз то - рекла је Снежана тада за медије

Међутим, када је браку дошао крај, свако је кренуо на своју страну. Микић је убзо упловио у нову везу и засновао породицу.

Фото: Инстаграм принтскрин/јована_ммиљковиц

 

 

Снежана каже да је годинама које су уследиле након развода она била та која је у потпуности бринула о ћерки Лаури, а да се њен бивши супруг тек недавно укључио у родитељску улогу.

- Тата се доста укључио. И то је сјајно, с обзиром на то да сам се претходних седам година углавном о Лаури старала сама - рекла је Снежана својевремено за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: