Едитини коментари објављени су да једној страници на Инстаграму, а након што их је прочитао добар део јавности, Едита је одлучила да објасни због чега је написала те коментаре. 

Пратиоци су помислили да је профил младе певачице хакован, а онда је Едита рекла да је она лично написала те коментар. Певачици је пресело омаловажавање и гађање њених колега на наступима, па је била саркастична. 

Фото: ATA Images

 

- Моји коментари су крајње саткастични и иронични, на конту људи који немају шта друго да раде, него да пљују друге, па да виде како то заправо изгледа када напише неко ко има мало већи утицај од њих самих! Мислим да је грозно коментарисати нечији физички изглед, углед, ако неко иза себе има успешну каријеру, као што је има генијална Сенида - рекла је Едита за Републику, па додала:

- Цео мој израз је саркастичан, баш из разлога што нема смисла коментарисати људе на основу физичког изгледа, националне припадности, јер иза тога стоји неки рад! Тако да, апсолутно иронија, сарказам, а ко ме прати, зна да обожавам рад Сениде, као и све које сам коментарисали, јер она није једина певачица коју нападају са таквим коментарима. 

БОНУС ВИДЕО: