Вест да је Дејан Драгојевић прешао у ислам, открила је Фатија, његова и Далилина прва комшиница из Горњег Шепка, узбуркала је јавност, а старлетин отац Хусо Мујић тврдио је да то није тачно. Он је истакао да је његов зет ишао у џамију на сахране, али да није постао муслиман, што је разљутило поједине становнике овог села у Босни.

Фото: ТВ Пиинк принтскрин, Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

У међувремену се огласио Дамир С., који тврди да Хусо не говори истину.

- Иако ми је жао Хусе због свега што му се догађа с ћерком, он једноставно лаже да Дејан није постао муслиман. То сви у Шепку знају. Па Дејан је ишао стално с Хусом у џамију, цело село то зна, а не само на ту џеназу о којој он прича. Мујићи су овим показали да немају части и да лажу због лоших реакција јавности. Овде се тај дан нису могле пронаћи ваше новине, сви су само о томе причали, да је коначно неко и то открио - рекао нам је Дамир.

Фото: Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

Још један становник Горњег Шепка је изјавио:

- Хусо лаже, то му није на част. Дејан не једе свињетину, иде пет пута дневно у џамију са серџадом (простирка за клањање, прим. аут.) под руком. Ево, открићу вам и да се Дејан у исламу зове Дамир, па нек проба да ме Хусо демантује ако сме, тек ћу онда да причам. Признао је Алаха за господара свога пре три године, он је сад салафиста (фундаменталистички приступ исламу, одбијају новине у религији и подржавају увођење шеријата, прим. аут.) као бабо Хусо. То што Далилин Хусо прича да је он и даље Дејан Драгојевић у јавности и документима, то нема веза с примањем ислама. Он је име променио пред Алахом уз проучен Шехадет (темељ исламског веровања, услов за приступ у веру, прим. аут.), тако да то у документима ништа не мора да се мења - открива наш саговорник.

Он сматра да Далилин отац неће да призна истину, јер се плаши да због реакције јавности његов зет неће победити у "Задрузи".

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ружно је што лаже, јер је видео реакцију јавности, па се боји да Дејан неће победити. Не говори истину и само петља. Лично знам човека из Новог Сада, а зна га и он, који је недавно примио ислам, а и даље се презива Миленковић. Живи у суседном селу до нашег, јер се ту оженио - рекао је становник.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".