На друштвеним мрежама се уврежила пракса да мајке објављују слике врло брзо након порођаја и хвале се како су "дотерале линију".

Фото: Инстаграм принтскрин/ bojanvaskovic_official

 

 

Док лекари упозоравају да нагло мршављење никад није здраво, искусније жене увек напомињу да мајци треба времена после порођаја да поврати снагу и негује бебу. Жена Бојана Васковића, Александра је поборник управо тог става, јер након трећег порођаја не жури ни са каквом дијетом.

У складу с тим, објављује и слике са летовања на којима нема ни чувеног "увлачења стомака", а ни позирања којим се може "одглумити" витко тело. Фанови "госпође Васковић", како је њен "ник" на Инстаграму су одушевљени.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_

 

 

- Неко нам намеће комплексе, јер одмах после порођаја иде у теретану. Не доји, јер неће и битно је да буде мачка. А ти си природна нормална и испуњена жена којој су деца бр. 1, а тело ће се свакако временом вратити. То је пример за све жене - написала јој је једна обожаватељка.

- Напокон жена која изгледа као људско биће. Са предивним женственим облинама. Предивна си - додала је друга.

Подсетимо, Александра Васковић је имала много проблема са овом трудноћом. 

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_

 

 

- Овај период је био веома тежак и за њу и за нас. Она је одлучила да сачува трудноћу. Доктор је рекао да би 99% жена одустало - испричао је њен муж Бојан, певач "Леxингтон бенда".

- То је њена победа. Не постоје речи којима би човек могао то да похвали. То је велика храброст и пожртвованост. То је кад се човек роди са нечим. Има ту неку снагу и моћ да победи сваку препреку која јој се нађе на путу. Она је извојевала највећу животну победу - казао је Бојан у емисији "Премијера Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО: