Амерички милионер Џон Берилсон, иначе власник познатог енглеског клуба Милвола, погинуо је у трагичној несрећи потврђено је званично. За сада није познато превише детаља, а према незваничним информацијама које стижу из Велике Британије, Берилсон је живот изгубио у саобраћајној несрећи чије околности још нису јавне.

- Са великом неверицом и тугом обавештавамо јавност да је Џон Берилсон, власник клуба, преминуо. Сви у клубу су уз његову супругу Ејми и његово троје деце, као и остатак његове породице. Џонова изненадна смрт ће оставити утицај на све оне који су имали среће да га познају. Био је велики човек, невероватно посвећен породици, и особа велике дарежјивости, топлине и доброте. Имао је испуњен живот, пун боје и радости - наводи се у саопштењу Милвола.

Џон Грегори Берилсон је имао 60 година, а власник Милвола је од 2007. године. Претпоставља се да је у клуб уложио више од 150 милиона евра, али није успео да их врати у Премијер лигу. Претходну сезону завршили су на осмом месту у Чемпионшипу, а навијачи на друштвеним мрежама се опраштају од њега.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".