Певачица Рада Манојловић дошла је у центар пажње на друштвеним мрежама, након што је објавила снимак док паркира кола, на којем се види како изгледа без трунке шминке.

Убрзо је певачица, којој остављају негативне коментаре на рачун гардеробе, добила критике и на рачун изгледа, због чега је морала да реагује. Прво се огласила снимком на ТикТоку и рекла:

- Ово сам хтела да вам кажем, снимак из аута, за који ме чашћавате увредама на рачун физичког изгледа и лица, настао је после терапије. Болесна сам, исцрпљена, неиспавана, на инфузијама и инхалацијама, као што видите. То нема никакве везе зато што мене мој изглед не оптерећује, не обавезује и не спречава да живим, као очигледно неке од вас, којима посебно смета мој изглед. Шта да вам кажем, жао ми је што је тако, али ја сам себи и овако лепа иначе, наравно, не бих објавила, рекла је певачица у снимку на ТикТоку, а затим се опширније огласила и на Инстаграму.

 

 

- Не бих уопште обраћала пажњу, верујте, ја сам све ово давно превазишла, овај видео је из едукативног карактера и посвећен је девојчицама које ме вређају и за које сам (по њиховим коментарима на ТикТоку), схватила да су под великим притиском да буду лепе. Немојте нико да вас притиска и оптерећује. Живот је један, ослободите се свега што вам намећу и уживајте у животу Морате да волите себе! Људи, шта вам је, под великим сте притиском лажног сјаја, филтера, естетских третмана и свега, заборавили сте како изгледа потпуно природна особа, без вештачких трепавица, обрва, урађених усана. Немам ништа против, али чему вређање некога (мене), ко то све није урадио? Опустите се, мајчински и другарски вам кажем, због вас, верујте ми, много ће вам бити лакше. Мени је и овако добро и све вас волим, рекла је она

 Погледајте снимак због којег се дигла прашина на рачун њеног изгледа: