У својим објавама детаљно објашњава шта стјуардеса ради на јахти, како изгледа једна смена и колико од тога може да се заради, а прави бум направила је снимком у коме се пита зашто се ескорт даме из Србије на јахтама представљају као модели.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Gibraltar Yachting

 

Тиктокерка је, без именовања, испричала да поједине популарне девојке на друштвеним мрежама које се представљају као модели на јахтама раде као ескорт даме. Како истиче, управо из овог разлога девојке из Србије су на лошем гласу у њеном послу, јер се људи воде предрасудама да су оне заправо баве ескортом.

- Имам једно питање за наше девојке из Србије, ако могу да ми одговоре. Зашто ескорт даме које долазе на јахте себе најчешће називају моделима? Често долазе из Србије наше познате инфлуенсерке, блогерке, инстаграмерке и певачице и то се код нас у Србији заташкава. О томе се не зна, наравно. Зашто су оне модели? - започела је причу Магдалена.

 


- Када их питам чиме се бавите? Увек ми кажу - модел, модна агенција. Никад ми не кажу ја сам глумица, певачица, архитекта, не знам ни ја шта, него је увек модел. Зар је позирање на Инстаграму почело да се назива моделингом? Знамо да су модели девојке које су природне, а не пластичне, раде рекламе и модне ревије. Не иду на јахте и не раде то што раде ескорт даме на јахтама. Па, ме чисто занима, зашто се ми девојке из Србије понижавамо, јер ја сам из Србије. Зашто лажемо? Ако си ексрот дама, кажи ја сам ескорт дама и то је то. Зашто се представља као модел? Моделинг је, да кажем, лепа занимација и нека другачија животна прича. Зашто се то меша са ескортом? - пожалила се девојка која ради на јахти и открила да је понекад срамота да каже да је родом из Србије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".