Ноа Миливојев (18) која је нестала 17. јуна, пронађена је у четвртак у центру града. Осумњичени мушкарац је ухапшен и све је признао, а њена мајка Боба Миливојев је открила детаље емотивног односа њене убијене ћерке и мушкарца који је признао да ју је брутално убио. Да подсетимо, тело убијене Ное пронађено је у кесама и кантама за смеће.

"Ово је претешко. Када изгубиш своје дете ништа горе нема. Пуно нам недостаје и пуно је воле мама, тата, брат и секица. Монструму који јој је ово урадио драги Бог нек суди, а ја апелујем да буде најстроже кажњен! Наш живот више нема смисла, осим што имамо још двоје деце. А њу су вређали, малтретирали, исмевали. Ноа је била васпитано дете, а на Тик Току је добијала само негативне коментаре. А сада је сви воле! Угасите Тик Ток, биће боље, апелујем свим родитељима да се та мрежа угаси", каже Боба Миливојев.

Дотакла се емотивног односа са осумњиченим мушкарцем у којем је била њена ћерка. Зна да ју је малтретирао и да је Ноа имала проблеме са њим.

"Он је њу тукао, чупао за косу. Чула сам и да јој је давао неке лекове и дроге. Ми нисмо били за њихову везу, јер је манијак, психопата. Моје дете је умрло у најтежим мукама, очекујем да ће тај монструм добити најстрожу казну", додаје мајка.

Ноа је имала три другара који су је тражили све време.

"Они су стварно били прикључени истрази, тражили су је и били јој искрени пријатељи. Увек су је штитили када изађе. Она ће заувек бити наша најлепша Ноа Миливојев", закључује Боба Миливојев.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".