- Не видим да моја девојка мора медијски да буде испраћена зато што сам ја јавна личност. Кад то буде то и кад та буде та, ако буде желела да се медијски експонира сви ћете знати, а ако не, ја ћу то и даље чувати за себе, јер на крају крајева, живим као и сви други.

Познато је да јавним личностима поред порука подршке и хејта, стижу и разне понуде за брак, везу али и интиман однос. Нас је занимало какве Нући добија поруке на друштвеним мрежама.

- Верујем да женама стиже више, мада не знам... У данашње време то је изнивелисано. Стиже мени свашта, лудо је неко време дошло... Али ајде, да будем културан рећи ћу - свашта.

Фото: АТА имагес

 

Како се у народу каже, "Дај човеку моћ, па ћеш видети какав је човек", а Нући је открио какав је он, као и да ли су га слава и новац променили након што је постао познат?

- Нисам се усуђивао да причам о томе претходних година, али сада мислим да могу да говорим на ту тему. Имам теорију да те паре чине још више оним што јеси, зато мислим да мене нису промениле, чак мислим да у мени буде лепоте моје душе које до сада нисам видео.

Фото: АТА имагес

 

Дуо који се не одваја приватно тако и пословно су сигурно Војаж и Нући, па нам је било чудно што и овај пут нису заједно када су стали пред камеру Хита.

- Овај јун је шизофрен, снимамо серију он и ја, хаос нам је око свега... Имамо дупле пробе за серију, али свакако и даље наступамо заједно.

Када смо се дотакли серије, нисмо могли да га не питамо да ли му више прија да се бави гумом или певањем.

- Прија ми промена пословног ангажмана, Војаж има доста више снимајућих дана од мене. Ја сам радио прву другу и трећу сезону и ти ми се дани повећавају. Ове сезоне имам највише снимајућих дана до сада, тако да све дубље некако улазим у то. Олакшавајућа околност јесте што глумим себе, тј. Нућија, и мислим да ми иде ок за сада.
Последњих дана неколико певачица је избацило нове албуме, па нисмо могли да га не питамо како му се допадају песме Милице Павловић са којом се својевремено пратио, па отпратио на друштвеним мрежама, а ево и због чега.

- Наишла је поплава песама, да ја стварно нисам успео да испратим све. Зато ја обично поделим песме колега са којима сам добар и песме које ми се истински свиде, али нисам то радио јер ми је јун најхаотичнији месец у мом животу. Свакако Милици желим сву срећу, ми се не пратимо дигитално, али се поштујемо приватно и послушаћу песме првом приликом. Она ме је прва отпратила и желим да ме прва запрати, али мени то није битно и можда је то један од разлога што нисам агресиван у томе.

У једном периоду репер је отказао све наступе због здравствених проблема, а како се тај период не би поновио, Нући нам је открио на који начин поправља свој имунитет. Не крије са чим се борио, али и шта га је довело до лошег здравственог стања.

- Сада сам добро, бустујем имунитет јер знам шта ме чека у јулу и августу. Надам се да ћу изгурати летњу турнеју где имам заказаних преко 45 наступа. Последњег пута ме је задесила гнојна ангина, а имао сам пре тога свашта нешто. Волим да живим, живим пуним плућима и некад се то мало обије о главу - рекао је он.

Многи су ишли тим путем да живот живе пуним плућима, али са тог пута и скренули, а ми се искрено надамо да репер неће отићи странпутицом.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".