Анастасија већ неколико дана са својим партнером, фудбалером Немањом Гудељом, вреле дане проводи на Ибици, где ужива у мору и сунцу.

Ражнатовићева на свом Инстаграм налогу редовно редовно дели са фановима детаље из своје свакодневнице, те је и сада је и сада показала како ужива на егзотичној дестинацији.

Наиме, она је објавила фотографије из приватног базена који се налази у апартману луксузног хотела и позирала у шареном купаћем костиму.

На себи је имала цветни једноделни купаћи који јој је савршено истакао линију која је, како коментаришу њени фанови, никад боља.

У позадини су се могли видети море, песак и палме, с обзиром да је апартман у којем борави са фудбалером тик поред мора.

Фото: принтскрин Инстаграм/raznatovicanastasija

 

 

Анастасија и Немања су, иначе, јуче на Инстаграму објавили заједничке фотографије са плаже, на којима се види колико су заљубљени и срећни.

Гудељ је позирао само у шортсу, док је она огрнула кошуљу. Ражнатовићева на свим фотографијама грли Немању, а ова њихова објава изазвала је лавину коментара.

"Стварно се види да се волите", "прелепо", "голупчићи", "јако си лепа, такав мушкарац ти је одувек требао", "леп пар", "љубав која ће трајати заувек", низале су се похвале.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".