Финалисткиња осме сезоне "Никад није касно", Натхалие Пријовић осврнула се на протеклих десет месеци током такмичења, а том приликом дотакла се и породичне трагедије када је њен супруг пре шест месеци дигао руку на себе.

Она је истакла да јој је један од најлепших тренутака био када је запевала са Миланом Ђорђевићем из групе "Неверне Бебе".

- То није само у емисији, него ја мислим и у животу једно од најлепших сећања, дует са Миланом Ђурђевићем. То је било нешто ванвременски, апсолутно феноменално. Имала сам прилику да се укључим као гост у његовом интервју. Човек је невероватан, то је мој идеал музички, али и све што говори.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

 

Финалисткиња каже да у дубини душе прижељкује сарадњу са популарним саставом, а за Гранд открива да ли су до сада разговарали на ту тему.

- То не знам, питајте њега, али ја бих волела. Ко не би волео? Не размишљам пуно, поготово после свега што се догодило, живим дан за дан. Нећу да се пребацим у будућност, ако буде нешто, биће феноменално – додаје она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

 

Почетком године њен супруг је себи одузео живот, а то је за њу био ударац који се тешко превазилази. Натали каже да јој је у финалу посебно недостајао он, али да је успела мало да се опорави након трагедије.

- Ево вечерас сам сама, Ненад треба да буде ту поред мене, тако мислим да када сам певала песму у финалу, био је толико нервозе, беса. Нисам то превазишла и не знам да ли ћу моћи. Емисија ми је много помогла, имала сам други фокус, не само то ружно што се десило – закључила је она.

(Гранд)

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".