Глумица Марина Мирковић (девојачко Ћосић) отпутовала је на заслужени одмор одакле се огласила провокативним сликама са јахте.

Пратиоци су могли да уживају у погледу на море, а када је Марина у купаћем костиму позирала на јахти, па још подигла једну ногу, сви погледи били су упрети у њену извајану линију и деколте на грудима.

Марина је затим показала и свог супруга, са којим је такође позирала на јахти, док ју је он чврсто грлио, а осмех нису скидали са лица, па ни коментари нису изостали:

"Предивни сте", "Прелеп пар", "Волите се", само су неки од коментара који су се низали.

Подсетимо, популарна глумица се породила у јануару 2021. године, када је на свет донела девојчицу којој су дали име Софија. Са супругом је имала венчање, на које су довели лажног матичара. Пар је 2020. године направио интимну церемонију, а Марина се тада и верила и удала у истом дану, како је и сама написала, не знајући да је чека романтично изненађење.

 

 

Марина Мирковић се суочила са непријатном ситуацијом на пословном плану када је затруднела - када се прочуло да је у другм стању, добила је отказ.

 

 

- Нисам самостално ништа отказала, али је поражавајуће што су поједини пројекти мене отказали чим су сазнали да сам у другом стању, без претходног састанка на којем би утврдили да ли је лако сакрити или не, или да ли се види да сам трудна уопште. Маса људи и даље не примећује да сам у другом стању - изјавила је тада Марина за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: