Као другопласирана учесница четврте сезоне ријалити шоу-програма "Задруга" Милица Кемез је требало да добије монтажну кућу, али јој ова награда никад није уручена.

Милица је недавно на друштвеним мрежама поделила преписку коју је водио један њен пратилац са фирмом која је требало да реализује овај пројекат.

- Је л' могуће да још увек нисте дали кућу Милици Кемез коју сте обећали још пре три године? Је л' се не бојите Бога? Ужас! - написао је пратилац Кемезове, након чега је добио одговор:

Фото: АТА имагес

 

 

- Је л' купила плац? Није. Три године не може да купи плац, молим вас. Да ли се ви плашите Бога? Пишете некоме, а не знате ништа о томе. Бићете тужени и ви и Кемез за лажне оптужбе и вређање. Сваки профил и свака увреда предати су адвокатима и полицији. Само ви правите профиле и пишите. Свако на суд, па да станемо на пут лажима. Није живот ријалити прича. Живот је нешто друго. А она само нека качи и вређа и износи лажи. А ви размислите следећи пут када пишете некоме. Поздрав.

Фото: Инстаграм принтскрин/milicakemezofficial

 

 

Некадашња задругарка је ову преписку испратила речима:

- Ја све црно на бело дајем пошто ми нису испоручили кућу у магацин који сам плаћала шест месеци јер су они тражили специјалан магацин и услове (3.500 евра).

Милица је у следећој објави поделила уговор у ком, између осталог, стоји ставка:

Фото: АТА имагес

 

 

- На данашњем састанку је договорено да ће (прим.аут. власник фирме) лично исплатити Милици Кемез на име неиспоручене монтажне куће њену новчану противвредност за коју се саглашавају да на данашњи дан представља износ од 20.000 евра.

Кемезова је уз овај уговор додала и коментар:

- Од тада се не јављају на телефон и не одговарају на поруке.

Ко заправо у целом овом случају говори истину вероватно ћемо сазнати након судског процеса до ког ће, по свему судећи, доћи.

БОНУС ВИДЕО: