Станојка Митровић, познатија као Ћана, годинама уназад одушевљава публику, али и младенце на весељима, појављујући се на необичне начине и као гост изненађења, те је и овог пута успела да изненади новопечени брачни пар.

Фото: АТА имагес

 

Ћана је овог пута изашла из скупоценог аута и пришла шатору где су је дочекали младенци, а на лицу им се могао видети само шок који нису могли да сакрију.

Певачица је стигла на весеље певајући песму „Надам ти се“ са којим традиционално почиње свако весеље на ком наступа.

 

Испод видеа који је освануо на друштвеној мрежи Инстаграм само су се низали коментари, а већина је сагласна да је Ћана постала краљица изненађења на свадбама.

Ћана је, подсетимо, недавно признала који је то најчуднији захтев имала од публике када су у питању њена изненађења на наступима.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- У Војводини је била једна ситуација, када је девојка хтела да изненади сестру, а они имају неке силне машине и комбајне, па је хтела тако нешто. Сваба је била у сали, па сам рекла како то мислиш да са комбајном уђемо у салу, просто је био неизводљиво и она је тада одустала. Немам ја проблем да седнем било где два минута за потребе њиховог сликања, од камиона је све то почело, али се мора знати нека мера - рекла је она за "Гранд".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".