Миломир Марић један је од најпознатијих новинара са ових простора, а у његовим емисијама имали смо прилике да видимо људе из различитом миљеа и занимања.

Тако је једном пиликом Марић угостио извесну бака Ружу, која за себе тврди да је врачара, а она је том приликом решила да му прочита судбину из длана.

"Да се чуваш од мушкараца који су снажнији од тебе. Имаћеш проблема у марту месецу. Али извућићеш се. Не гњечете те то директно у груди него политички иза леђа. А ти си тај што све изнесеш на сто, а они ти копају јаму иза леђа. Имаћеш неки суд", причала је Ружа Петровић док му је гледала у длан.

Фото: АТА имагес

 

Она му је рекла да га чува његова слава, али да он од превише посла нема времена да ради како обичаји налажу.

"Али тог дана мораш. Мајка Божија те чува пуно", наставила је бака Ружа.

Е онда је уследио део разговора који је потпуно збунио Марића.

фото: Принтскрин/Јутјуб/ Голи Зивот ТВ Хаппy

 

"А шта ти жена ради? Где ти је љубавница?", упитала је Ружа Миломира који се видно збунио.

"Немам љубавницу", одговорио је Марић као из топа, а Ружа се одмах надовезала:

Фото: АТА имагес

 

"Ма немој да ми причаш, жене се врте око тебе као вретено око вуне", инсиситрала је бака Ружа.

"Немам ниједну љубавницу", наставио је у свом тону Марић.

"Ја ти кажем да има. Има једна кидисала, пет година млађа од тебе. А једна стара те оцедила ко крпу. Јурила те, јурила, а ти само каријера и каријера... Ниси имао кад. А бога ми стар си се оженио", искрена је била бака Ружа.

Марић је у једном тренутку покушао да је прекине, али му то није пошло за руком.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Миломир Марић више од две деценије је у складној вези са књижевницом Весном Радусиновић, а упркос томе што никада нису озваничили своју везу, важе за један од најскладнијих и најдуговечнијих парова нашег јавног живота.

И поред медијског интересовања за њихов однос, које не јењава годинама, успели су да сачувају породични мир. У јавности се ретко појављују као пар, заједничке интервјуе дају још ређе, али на основу фотографија које Весна с времена на време објави на свом „Инстаграму“, јасно је да је љубав која их је спојила 1995. године и даље присутна.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".