На 17. међународном карневалу одржаном у Лесковцу, појавила су се бројна културно-уметничка друштва из земље и иностранства, а прави скандал је настао када се на градском тргу појавила девојка обучена само у црвени веш и извела своју "тачку".

Лесковац је угостио скоро 30 група из земље и иностранства. На сцени у центру града своје тачке показали су карневалисти како из суседних земаља - Бугарске, Северне Македоније, Црне Горе, Републике Српске, али и из далеке Индонезије.

Публика је уживала гледајући наступе многих културно-уметничких друштава и плесних група, али ће "остати упамћено" када је на сцену изашла девојка у вешу, са штитницима на коленима и столицом као јединим реквизитом. Када је почела да игра људи су остали у чуду јер је њен плес заправо био класичан стриптиз наступ, а најгоре од свега је што су у публици углавном била деца. Лесковачки карневал углавном окупља породице и децу, па су се родитељи чудили откуд ова играчица као део програма.

"Ево га програм карневала… Кад напишу Концерт плесног клуба, мислим да нико од родитеља није ово очекивао“, гласи један од коментара на Редиту.

Многи су писали како овакво играње не приличи овом карневалу, а проблематично је што се на снимку види да је доста деце у публици. "Како родитељи не склањају ову децу која гледају у позадини", "Колико луд треба да будеш да помислиш да је ово ок?", неки су од коментара.

"Мене би појео блам да са родитељима гледам ово", пише један Твитераш, а други додаје: "Исусе Христе шта сам сад видео"

БОНУС ВИДЕО: