Последњих дана њих двоје уживају за све паре, иду на романтичне вечере, изласке, а сада се певачица огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и показала како проводе време.

Немања и Анастасија овог пута нису били сами на вечери, а друштво им је правио његов возач.

Анастасија је за ову прилику одабрала хаљину са дубоким шлицем и цветним детаљима, са голим раменима, а торбу коју је понела је познатог светског бренда и кошта око 3.500 евра.

 


Подсетимо, Анастасија Ражнатовић и њен дечко, фудбалер Немања Гудељ су недавно изгубили бебу, а тужну вест он је саопштио на друштвеним мрежама. Анастасија је тада била у петом месецу трудноће и решила је да се потпуно повуче из јавности, па је деактивирала свој профил на Инстаграму.

Међутим Анастасија је недавно све пријатно изненадила, када је одлучила да врати свој профил и одмах се јавно обратила Гудељу. Она је објавила низ слика, честитала му на освојеном трофеју и упутила тада најемотивније речи.

 


- Честитам љубави моја! Данас се десио један од многих лепих тренутака нашег заједничког живота. Још многи тек долазе. Ако неко ово заслужује, то сте дефинитивно ви! Волим те бубо - написала је Анастасија и разнежила многе.

 

(Блиц)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".