Сада се огласила и породица Филипа Цара, која никада није волела да даје изјаве медијима током његовом учешћу.

Све су, истиче Филипова сестра Дина, пријавили полицији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Разумем положај у ком се налазите и да радите свој посасо, али на мени је да у сврху заштите, добробити своје породице, наше приватности и здравља упозорим како не бисмо сви трпели веће последице одређених акција. Наиме, отац ми је болестан те болује од дијабетеса узрокованог стресом, послови су нам угрожени као последица Филиповог учешћа у том програму, а поврх свега сигурност детета и свих нас доведена је по велик знак питања. Заиста имамо довољно проблема са фанатизмом, због чега нам понестаје снаге те смо приморани да за све остало користимо правно доступне алате не бисмо ли се заштитили правовремено. Мислим да су Филип и његови поступци у ријалитију довољно интересантна тема за себе - поручила је Дина за Телеграф.рс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

На питање какав став има по питању везе њеног брата и Далиле Драгојевић, Дина је рекла:

- Тај став је општедруштвено прихватљив, то је удата жена и ту стаје свака прича. То је наш став и ништа више не бих додавала. Што се тиче госпође Д. Д. ту стаје свака прича и коментар на њу.

Подсетимо, у ријалити програму Задруга Филип Цар је упловио у везу са удатом Далилом Драгојевић и то на очи њеног још увек законитог супруга Дејана Драгојевића.

(Телеграф.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".