Саша Јоксимовић и његова супруга Невена, са којом има сина Илију, разводе се након 22 године брака, а ова вест за многе је била велико изненађење, будући да је глумац увек истицао да су он и Невена у складном браку и да ништа не може да наруши њихову срећу.

Међутим, љубави је дошао крај, што је Саша јуче објавио у виду саопштења на свом Инстаграм профилу, а сада се поново огласио.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/sasajoksimovic_official

 

 

- Немој се осећати тужно ако те неко игнорише или одбаци. Људи обично игноришу скупе ствари јер их не могу приуштити - написао је глумац, а онда убрзо додао још једну поруку.

- Увек будите ексклузивни. Мораш да будеш и ти ексклузивна да бих могао да те хипнотишем и волим. А знаш да јеси - пише у другој Сашиној објави, а ове речи привукле су много пажње с обзиром на то да његови пратиоци претпостављају да су упућене његовој, сада већ бившој, супрузи.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasajoksimovic_official

 

 

Невена и Саша заволели су се током средње школе, а у петој години везе имали су кризу, током које су се на 13 месеци растали.

- Критична је трећа година везе, па онда пета. Ми смо тада раскинули и 13 месеци водили свако свој живот. Код нас није важила она прича да ваза која се сломи не може да се залепи. Након помирења, наш пукнути колач је заправо још хрскавији и лепши. Веза нам је постала чвршћа, иако би неко за њу рекао да је необична, чак и турбулентна - објаснила је Невена једном приликом за магазин "Глориа" и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/sasajoksimovic_official

 

 

- Могу да причају шта год хоће, али да бисте толике године остали заједно, најбитнија је љубав. Важно је и то да вам је занимљиво с партнером. Саша и ја можемо двадесет дана да будемо затворени негде и да нам не буде досадно.

Некадашњи супружници имају четрнаестогодишњег сина Илију, а пре три године Невена је други пут остала трудна, али је тада, нажалост, изгубила бебу.

БОНУС ВИДЕО: