Полиција са псима стигла је и испред зграде на Мартиновки, објекту у којем се налазе разне фирме, једно министарство, амбасада, редакција Јутарњег листа и један ресторан, наводе хрватски медији.

Из загребачке полиције кажу да су већ пет локација прегледали одмах по сазнањима и да је утврђено да су дојаве лажне.

И-мејл је, наводе хрватски медији, упутио ке неко ко се крије из назива „Одреди 9 Углова Балкан“, који интензивно анализирају криминалисти.

У и-мејлу пише:

- Добро јутро, ми смо Одред 9 Углова, одсек из Дубраве. Доносимо смрт свуда, у славу Еона и Сотоне, против демократско хришћанске цивилизације, која нас вековима удаљава од људске суштине. Људска суштина је брутална, немилосрдна. Ми нисмо као ви стадо стоке ситног зуба. Мало нас је. Али смо посвећени нашем циљу, за који смо спремни са погинемо и убијемо. Поставили смо темпиране бомбе са тајмером, који је сложен да експлодира у преподневним часовима овог дана. На свакој темпираној бомби Ц4 експлозива се налази и ампула са Сарин нервним агенсом. Који шири смрт и патњу свима у близини детонације... Смрт хришћанској цивилизацији, смрт демократији, смрт држави, смрт свима и свему који нам се противе, Живео Одред 9 углова вечно.

(Спутњик)

БОНУС ВИДЕО:

КУРТИЈА ГАЂАЛИ ФЛАШОМ ВОДЕ: Поново хаос у скупштини лажне државе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".