Мислите ли да сте на правом путу ка успеху? Ово питање може бити кључно за наше животе, јер ако пронађемо оно право помаже нам да идемо напред, али схватајући да нас не може потопити у дубоку тугу и бол. Све што треба да урадите је да проверите дланове и упоредите линије које их повезују, онако како се појављују на главној слици. Онај који највише личи, на то треба да се водите. Након тога цћете моцћи да приступите великим открицћима.

 Позитивна ствар овог теста личности је то што не постоји друга могуцћност, пошто је већина дланова укључена у ова три примерка које ћете видети на слици изнад. Отворите руку, проверите дланове, а затим их упоредите са алтернативама у илустрацији. Када већ имате одговор, следецћа ствар је да потражите његово значење у листи резултата коју цћу вам оставити у наставку. На тај начин ћете открити који је пут до успеха вашег живота.

Фото:YоуТубе/МНП Астро

 

Линије оба длана су једнаке

Ако спојите руке, линије су на истој висини, то значи да сте осетљива и лојална особа. Тражите особу која има исте намере као и ви: озбиљне и засноване на породичним вредностима. Не волите авантуре, али тражите особу са којом ћете провести цео живот.

Линија на левом длану је виша у односу на десни

Ако вам је од спајања руку лева линија изнад десне, то значи да сте слободна особа и не журите да пронађете „своју другу половину“, јер сте срећни чак и сами. Имате јаку и независну личност и увек успевате да остварите своје циљеве.

Линија десног длана је виша у односу на леви

Ако је при спајању дланова лева линија нижа, то значи да тражите зрелу особу, способну да преузме своје обавезе. Заљубљени сте у живот: волите да уроните у нова искуства и не плашите се препрека, јер оне само погодују вашем расту.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".