Певачица је најискреније говорила о другом стању, а такође је открила и пол бебе: 

– Богу хвала на том великом дару и благослову. Жена се заиста најлепше осећа управо када је у другом стању, зато се и назива "благословено" стање. Чекамо дечака како доктори кажу, али ето видећемо Боже здравља. У суштини није нам битно да ли је дечак или девојчица, само да буде све како треба –  рекла је Даница, па је на питање да ли су старија деца свесна доласка брата, одговорила је овако: 

– Наравно, Касијана је и пожелела у својој искреној дечијој молитви да добије, како она каже “плаву бебу” - мислећи на дечака, док још нисам ни знала да сам трудна, те сам убрзо након тога и сазнала. Сви су срећни и жељно ишчекују новог члана, свакога дана се договарају око имена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Даница Црногорчевић

 

Познато је да Даница и њен супруг Иван заједно пишу текстове, а сада је открила и да ли се увек договоре око свега: 

– Да, заиста је тако, сваку песму коју смо урадили заједно смо радили једним духом и у једном даху без неких компликација. Вероватно зато што и он и ја томе не приступамо као да је то само наше, моје или његово, него заправо желимо да принесемо Господу, на дар цркви и нашем народу и сваком човеку доброг срца. И заиста је лепо када од људи који су друге вере и националности добијете похвалне речи подршке. 

Даница нема навику да својој деци пушта своје песме, па открила ко од деце има највише слуха за музику: 

– Па искрено да вам кажем и не пуштам им баш мене да слушају. Слушају у току нашег самог стварања и тада их науче, касније слушамо неке друге нове или старе традиционалне или духовне песме којих, Богу хвала, има на претек. Често им пуштам класичну музику док нешто цртају или се играју, слушамо и забавну и народну, страну, тако да имају богат репертоар.

-Најгласније за сада пева Касијана, она је најстарија – додала је Црногорчевић. 

На њеним концертима често можемо видети родитеље са малом децом који знају њене песме: 

– Највећа награда која опет није само моја, него свих нас одраслих, јесте да видимо нашу омладину и дечицу која знају сваку песму. А оно што је за мене највећа срећа на мојим концертима јесте када дођу читаве породице, од најстаријег до најмлађег, и када их музика спаја породично и духовно- рекла је она, па се осврнула на свет у којем ће одрастати њена деца: 

– Са једне, с обзиром на сва претходна стравична дешавања, може се рећи да постоји нека доза страха, али са друге и не, јер је Господ рекао: “Не бојте се, ја сам са вама у све дане до свршетка света (века)” – закључила је Даница.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: