Увелико трају припреме за нову сезону "Задруге" која би према гласинама требало да стартује већ 2. септембра ове године.

Иако се тим водитеља дуго није знатно мењао, повела се полемика о томе да ли ће се још неко прикључити провереном тиму.

Тим поводом огласио се и Иван Маринковић, који је отворено говорио на ову тему, али и о ријалити каријери.

- Ја више нећу да учествујем у ријалитију. Мислим да могу да будем спољни коментатор и мислим да би било сувишно да гледамо исте приче. Направио сам коректне и конкретне односе када су Марија, Миљана и Жељко у питању и мислим да та база коју сам направио тамо за тих девет месеци, сада треба да је конкретно остварим напољу. Имам своју жену и желим томе да се посветим. Нисам добио понуду од продукције - рекао је Иван за "Србију Данас", па проговорио о потенцијалној улози водитеља:

Фото: АТА имагес

 

 

- То једва чекам, то би била супер прилика. Ја бих то волео и мислим да би то било највеће изненађење и моја највећа награда за целокупно моје ријалити учествовање када бих добио од телевизије Пинк понуду за неку емисију. Мислим да би то била круна моје ријалити каријере и могу да кажем да ја то заслужујем. Немам уопште лажну скромност када је то у питању. Сматрам себе коректним човеком који може да води неку ријалити емисију.

Иванова бивша жена Гоца Тржан већ годинама води емисију на "К1", а, по свему судећи, Иван сматра да би се у том послу одлично снашао. Гоца је, такође, део ријалити света, јер је на поменутој телевзији имала свој шоу тог типа, у ком је учествовао и њен садашњи супруг Радомир Новаковић.

БОНУС ВИДЕО: