Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина су се венчали 8. децембра прошле године. Међутим, сада како сазнаје Курир, направиће свадбу за 500 званица. Пар неће штедети новац, учиниће све да својим гостима приуште најбољи провод на слављу. Планирају да потроше само 25.000. евра на услоге ресторана, а Дарко жели да славље настави и у Брестачу, свом селу одакле је и његова супруга. 

Младенци ће славље започети у Новом Саду. Дарко је бригу око припреме препустио Катарини. Познато је да ће на менију бити домаћи специјјалитети- телећа чорба, сарма, као и свињско и јагњеће печење. Нарочито се издваја бик од 700 килограма.

Присуствоваће званице из различитих крајева света, као и многе Даркове колеге, као што су Андреана Чекић, Вања Мијатовић, Катарина Грујић, Урош Живковић и многи други. Такође, потрудиће се да обичаји буду испоштовани. 

Пре великог весеља у Србији Дарко и Катарина ће се венчати и у цркви у најужем кругу породице и пријатеља. Младина жеља је да се венчају у цркви у Аустрији, а ако им нешто поквари план, оствариће се  Даркова жеља да се венчају у Храму Светог Саве, где су недавно и виђени. Они су се тада видели са старешином Храма владиком Стефаном.

Многи су мислили да ће кумовати Андреана Чекић, али то се неће догодити. Кумоваће им дугогодишњи пријатељи у цркви. Ту одлуку су донели после грађанског венчања. 

Будућа млада ће спремити себи три венчанице. Две венчанице је наводно већ купила у иностранству, док ће трећу изабрати у једном београдском салону.

- Припреме за свадбу су у току. Крајем августа ће бити славље. Биће све организовано како Дарко каже. Узбуђена сам. Шта би једна мајка могла да пожели свом детету осим да буде срећан, жив и здрав. Задовољна сам с Катарином, мислим и да је променила мог сина набоље - истакла је Бранка, док је на наше питање да ли ће међу сватовима бити и његова бивша вереница Марина Гагић, с којом има сина, одговорила:

- И Дарко и Катарина су у добрим односима с Марином, али не верујем да ће доћи на свадбу. То ми баш не би било нормално - поручила је певачева мајка за Курир.

Подсећања ради, и сам Дарко је потврдио да спрема весеље.

- Биће два дана, а ја ћу певати песму за наш први плес. У питању је нумера Петра Граша "Је л' ти река ко", коју и Каћа и ја обожавамо - рекао је тада певач.

БОНУС ВИДЕО: