Као бомба је одјекнула трагична вест да је бивша ученица "Парова" Вољенка Илић, пронађена је мртва у базену своје куће у Кабареу, у Доминиканској Републици, у 51. години живота. 

Многи су је заволели управо кроз овај ријалити формат, те су затечени вешћу која је објављена. О њеном животу се доста нагађали, а поједине чињенице биле су као на филму.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/tv happy

 

Вољенка Илић је била учесница седме сезоне "Парова". Она је такође била веома популарна деведесетих година као денсерка и певачица. Била је само са "опасним" момцима, а признала је и да јој је једина неостварена жеља да има децу. Из тих разлога је и повезивана са опасним момцима, али и са Жељком Ражнатовићем Арканом и Кнелетом.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/tv happy

 

 

- Ја сам имала неки наступ и Кнеле је био ту са друштвом и мислио је да сам анимир дама, и онда сам се ја пожалила мами и моја мама се тада појавила у клубу да ме одбрани, понела је са собом и неки хеклерчић тада, али је он успоставио са њом веома добар однос и обећао јој да ће ме чувати у овом граду и да их третирам као браћу. Сећам се да сам се тада први пут возила у такозваном слончету, а мама седи поред мене и виче добићеш батине - испричала је својевремено Вољенка.

(Старс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".