Дара је са Миланом добила сина Константина. После развода старатељство је припало њој, али је са бившим мужем остала у пријатељским односима. Никада се није устрачавала да у јавности прича о свом мужу, а доста тога се зна о њеном привартном животу. 

Познато је да је Дари и Милану син центар света. 

Како коста не би осетио мањак љубави једног родитеља, често се одлуче да оду заједно на породична путовања. Тада сви помисле да ће се љубав међу њима обновити. 

Међутим, сада је Милан открио непознате детаље из њиховог односа. 

- Дара и ја се познајемо 12 година, били смо и остали најбољи пријатељи. Мало је тешко да вам објасним тај наш однос, доста је специфичан. Права истина је да Дара и ја никада нисмо били у правом браку, углавном се наш однос заснивао на пријатељству и поштовању.

- Постојала је и страст међу нама, тада је Дара остала у другом стању, па смо се онда венчали. Међутим, последње две и по године брака нисмо имали ништа, али нисмо хтели да се разведемо због детета. Спавали смо у одвојеним собама.

- Она је, као и свака жена, морала да излази, да упозна некога. Мени то није сметало, поштовао сам сваку њену одлуку - испричао је једном приликом Кесић који и дан данас за мајку свог сина има само речи хвале.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: