Овај његов гест је оштро осудила снаја Новака Ђоковића, Сашка Ђоковић, која је пружила пуну подршку Павловићевој.

- Замисли ситуацију у којој ти неко пружи медијски простор, купи од тебе песму и отпева са тобом дует по ком ти постанеш глобално виралан и на конту те сарадње живиш живот какав си сањао... Све оно што си годинама градио је сада неко препознао и пружио ти прилику да се покажеш. Нормалан човек би био захвалан, зар не? - написала је Сашка на Инстаграму, па додала:

Фото: Принтскрин Инстаграм/tina__ivic

 

- А ти урадиш баш све супротно и паднеш на тесту људскости. Жао ми је, ја сам за овог момка радила музички спот и била део његовог пројекта пре неколико година, не познајем га као таквог. Јако је битно остати свој, каква год те слава понела - прокоментарисала је Сашка и обратила се Павловићевој:

- Волимо те Милице, права си лавица - написала је Сашка у оквиру свог Инстаграм сторија.

Фото:АТА имагес

 

Подсетимо, након што је Милица издала албуму „Посесивна”, ту се угасила и њена сарадња са Албином, који је недавно прокоментарисао исти.

- Финансијски нам је било неисплативо. Имамо много боље и нормалније сарадње са другим неким људима - рекао је Албино.

Фото:АТА имагес

 

С друге стране, Милица је недавно издала нови албум, која је открила да јој некадашњи сарадник није честитао на новом пројекту.


- Није ми честитао, а могао би! Сви знамо колико је тешко направити албум. Треба оправдати очекивања публике. Обрадовало би ме да ми честита! Ја, ево, њему честитам на свему што ради, све је то мени симпатично. Драго ми је да сам препознала његов таленат, ту песму сам могла да купим и отпевам сама. Хтела сам да скренем пажњу јавности на њега, он је преталентован. Ретко ко је познавао тад његов рад, хтела сам да му помогнем. Ја се надам да сам му помогла. Данас сигурно многи не би снимали дуете са њим да нису чули песму "Шећеру" - истакла је Милица недавно за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".