Л.Р. (40) је пријавила полицији да ју је ноћас између 02.00-03.00 часова на подручју општине Звездара супруг физички напао, прво у возилу и више пута је ударио након вербалне расправе, а затим ју је по повратку у заједнички стан ударио отвореном шаком услед чега је задобила тешку телесну повреду.

Радивојевић је приведен и по налогу дежурног јавног тужиоца Првог основног јавног тужиластва у Београду, одређено му је задржавање због извршења кривичног дела насиље у породици.

Он ће сутра бити саслушан пред јавним тужиоцем, након чега ће се прибавити извештај Центра за социјални рад.

Међутим, Л.Р. је, након што је мужа пријавила за насиље у породици и обавила преглед код доктора где јој је утврђено да јој је од ударца пукла бубна опна, променила причу и за београдске медије изјавила да се насиље није догодило онако како је уписано, те да Радивојевић није имао намеру да је удари.

Фото: Н. Скендерија

 

- Он ме је сам довезао до болнице, где су морали по службеној дужности да позову полицију. Тражила сам да га пусте што пре, не желим да се покреће никакав поступак против њега, да му се не униште живот и каријера. Он није имао намеру да ме удари тако снажно и није се догодило баш онако како преносе медији - тврди Л.Р.

Како каже, они су то вече били у колима, нису били у граду, али није прецизирала где су се упутили у 2 сата ујутру.

- Дете нам плаче цео дан, забринуло се. Звали су нас кумови, пријатељи из иностранства да питају шта се догодило и у каквом сам ја то стању - додала је она.

КАРИЈЕРА ВУКА РАДИВОЈЕВИЋА

Вук Радивојевић је, после завршене Партизанове кошаркашке школе, сениорску каријеру почео у Слоги из Краљева, где га је приметио Змаго Сагадин, тадашњи тренер Црвене звезде који га је довео у клуб с Малог Калемегдана. Радивојевић је играма у Звезди заслужио и позив селектора Моке Славнића, те је био учесник Европског првенства 2007. године.

Фото: Н. Параушић

 

Након ЕП је отишао пут Шпаније, где је играо за Фуенлабраду две сезоне, а онда се 2009. вратио у Звезду. После годину дана отишао је у ФМП из Железника, а потом се поново вратио на Мали Калемегдан.

Уследиле су затим две нове епизоде у иностранству, у Турк Телекому и Шљонску, а од 2015. до 2019. године је играо у Игокеи, где је и завршио каријеру, а потом био и тим менаџер.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Објављен снимак хапшења убице из Земуна и његових саучесника

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".