Софија ће се породити у Мадриду. Она се одлучила за овај град не само због тога што тамо живе већ јер је и првог сина Алексеја родила у истој клиници,код истог доктора којем је поверила и другу трудноћу.

- Чим је сазнала да је поново у другом стању, Софија није имала дилему ни где ће трудноћу водити ни где ће се породити. Са првим сином је имала феноменалну и безбрижну трудноћу, као и лаган порођај захваљујући доктору - испричао је извор близак пару.

Фото: АТА имагес

 

Њен изабраник Лука Јовић ју је подржао у одлуци јер је и сам презадовољан третманом који његова лепша половина добија у том клиничком центру.

- Софија и Лука желе само најбоље за своје синове, па тако не жале новац да би уживали одређене повластице. Као што је присуствовао и рођењу Алексеја, тако жели да буде присутан и на рођењу свог трећег а Софијиног другог сина - испричао је добро обавештени.

Подсетимо Лука и Софија су недавно прославили први рођендан сину Алексеју, а недуго након тога открили су да очекују још једног сина. У ексклузивном интервјуу за магазин „Ел“ манекенка је открила да је пресрећна што ће бити мама још једног дечака.

Фото: АТА имагес

 

- Пресрећна сам што сам поново трудна и што ћу добити још једно дете. Не постоји еквивалент среће једнак имању бебе - изјавила је недавно лепа трудница.

Софија Милошевић одскора је ушла у пети месец трудноће, а термин порођаја је крај марта. Дотле ће пар бити у Шпанији како би атрактивна трудница могла да одлази на редовне контроле и неометано ужива у другој трудноћи.

 

(Alo)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".