Атрактивна водитељка Сања Кужет, широки аудиторијум залудела је својим изгледом водећи талент-шоу програм "Звезде Гранда". У својим телевизијским издањима очарала је публику која нема честу прилику да је види без шминке, у природном издању.

Сања је сада путем свог Инстаграма објавила фотографију без шминке, када је са сестром и сином уживала на јахти која је пловила Београдом. Сања се скинула у дводелни црвени купаћи, а њено извајано тело и облине привукли су велику пажњу.

Фото: Инстаграм принтскрин/sanja_kuzet

 

 

- Само она може овако да ме услика. Моја сестра. Док слушам њене инструкције, како да се наместим, то овако изгледа! И ти моменти су ми најдражи! Ко је познаје, смејаће се са мном. За последњу слику, опис је сувишан - написала је Сања у опису фотографија које можете погледати у галерији у наставку текста.

Фото: Инстаграм принтскрин/sanja_kuzet

 

 

С обзиром да јавност није навикла да је виша у овако слободним издањима, ова водитељкина објава изазвала је лавину реакција, а коментари на рачун њеног изгледа су се низали.

"Прелепа", "Много добро изгледаш", "Презгодна си", "Ова жена гори", "Бомба", само су неки од коментара.

Смршала 18 килограма

Водитељка се током трудноће угојила 18 килограма, а после само шест месеци успела је да врати своју фигуру. Тада је открила и како се храни.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам висока жена и нама је лакше. И када се угојимо, то се некако све лепо распореди и не буде толико приметно. Избацила сам хлеб из исхране. Генерално, не једем угљене хидрате, јер од њих само отичемо. Прва ствар које сам се одрекла било је оно дивно, топло пециво, које сам толико волела. Верујте ми да ћете без угљених хидрата лакше изгурати радни дан, јер они утичу на то да нам се спава. Када избаците све оно што смета вашем здрављу, видећете да ће то повољно утицати и на ваш изглед - рекла је својевремено за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: