Као и свака млада звезда, певачица Радмила Рада Манојловић је када је почињала каријеру, била под притиском колега када је у питању облачење и накит: 

- Многи су подлегли притиску околине. И ја сам га имала, мени су старије колегинице, велике звезде говориле како не могу таква да се појавим на аеродрому или емисији, да морам да имам Шанел ташну, Ролекс сат, макар да немам шта да једем, па неку бунду. Многи су рекли да морам силиконе… Да се уклопим у калуп-  изјавила је певачица која је једном приликом гостовала у хаљини коју је сестра поручила путем онлин странице: 

- Ово на мени је са неке странице поручено, не кошта ни 2000 динара. Ствари не носе мене, него ја ствари, и мени је битно како се ја осећам - искрена је певачица која признаје да се из ината никада није променила због чега јој је данас драго.

Рада је истакла да је битније како изгледаш изнутра, а не шта носиш на себи:  

- Ја сам чак и из ината радила те ствари. Не могу људи да те воле само због изгледа, ако те заволе због твоје унутрашњости, ти ћеш трајати заувек. Ја не могу да замислим тај притисак да људе морам да придобијам људе гардеробом– испричала је у емисији  "150 минута".

Подсећања ради, певачица Радмила Рада Манојловић је недавно на место менаџера запослила своју сестру Марију Манојловић. 

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: