Глумац је пре неколико дана објавио вест да се разводи. Многи његови пратиоци нису могли да верују да је великој љубави дошао крај: 

- Обавештавам све, Невена и ја више нисмо заједно. Свако својим афинитетима и доста је било. Буди најбоља мама нашем Илији, а нећу ни ја бити лош тата. Но цоммент - гласила је објава глумаца.

Саша је објаснио да је реч о интерној шали са женом, која се неконтролисано проширила кроз медије:

- Десило се то да се направила прича о разводу преко "Инстаграма". Мало је глупо на тај начин окончати живот који је трајао 22 године. Кад се посвађамо или споречкамо, имамо интерну шалу да кажемо: "Извини се, иначе сад стављам на стори". Мој телефон се разбио и та објава је "висила" два сата без преке потребе - рекао је он, и на питање да ли је тај потез био исхитрен и плод неспоразума, он је кратко одговорио "Да".

Глумац је открио како је његова супруга реаговала када је видела вести: 

- Још више се изнервирала. Мислим да јој је пресео одмор - рекао је он, и открио где су били када је његов потез навео све да помисле да се разводе:

- Да је била овде, вероватно се не би ни десило. Ми смо културан пар да се на тај начин "спуштамо". Заправо, ја сам јој спремао једно велико изненађење и, нажалост, баш је изненадио – нечим што се променило за 180 степени. Извини, љубо. Тако се зовемо. А "бу" је скраћеница од "бубави" већ 22 године. Прерасло је у "бу" и "љубо".

Јоксимовић је на Инстаграму после ове вести снимио видео у ком се псовкама обраћа пратиоцима: 

- Јао боже што ми је криво што сам узнемирио јавност, својим глупим изговором, али ј*** га. Јесам вас разочарао? Јесте ли мислили да јесам, а сад као нисам? Па ме мрзите још више. Неко је поменуо "читаш сигурно коментаре", сад бих рекао можете слободно да ми п***шите. Ако се будем разводио од жене сигурно то нећу преко Инстаграма то да радим. све вас воли Оли, уживајте у дану - поручио је он пратиоцима.

БОНУС ВИДЕО: