Вељко Ражнатовић је своју боксерску каријеру започео са 25.година. Он је заузео титулу најбољег боксера у Србији, а велику подршку на мечевима су му пружале мајка Светлана Цеца Ражнатовић, сестра Анастасија и супруга Богдана. 

У боксерском свету је прошао кроз трновит пут, али је стекао и бројна пријатељства. једно од њих је са капитеом боксерске репрезентације Владаном Бабићем. Међутим, њихово познанство није било пријатно. 

Фото: Теодора Ћирић

 

– Када је први пут дошао код нас у салу, био сам одвратан према њему. Он то и данас прича. И ја то причам. Момке који су спаринговали са њим терао сам да га "угасе", да га науче да бокс није нешто што можеш тек тако да тренираш. Друже, мораш да се измалтретираш. И он је издржао све, ја рецимо не бих то могао – испричао је кум Владан на питање како је започета каријера Вељка Ражнатовића.

 – Међутим, он је после свега дошао и пружио ми руку. Помислио сам, ако се он тако понаша према мени, не могу ја сад да будем ментол. То би значило да са мном нешто није у реду – рекао је Владан који је крштени кум малог Крстана, млађег сина Вељка и Богдане Ражнатовић, преноси Свет.

БОНУС ВИДЕО: