Она је путем Инстаграма најпре навела да више не жели да спомиње инцидент.

- Молим све да ми не спомињу више ону тему, на профилу, у коментарима, инбоксу, приватно, да ме не пита свако 'како си' итд.. Више се нећу оглашавати по том питању. Дотичног због кога ми се живот дели на пре и после, не желим на профилу, ни на слици да га видим. Желим да заборавим да постоји таква особа, као и да се то десило. Све око тога ћу свести на минимум, оно што се мора-састанке са адвокатом, појављивање на суду и шта све већ треба - написала је она.

- Дакле, нема никаквих измена, нисам одустала од оптужнице, чекају се даљи кораци и на крају пресуда, о којима ћете бити благовремено обавештени, а ја сад желим да наставим да живим нормално као и пре овога, опоравим се и заборавим. Ко помиње мој начин живота, не зна како ја живим, нити ћу било коме више ишта да објашњавам, нити да гајим у себи бес због тога. Сваки човек има права на све, док то никог не угрожава, па тако и ви на мишљење, а ја на живот какав желим, мој је. Предметом се бави мој адвокат, господин Боривоје Боровић, за кога не сумњам да ће истерати правду и све на чистац - истакла је Наташа.

Фото: АТА имагес

 

Шавија је открила да је на ренгенском снимку сазнала још једну повреду.

- Ја сам добро, немам болове, боље сам и психички и физички, али ипак треба време... Оперисана сам пре недељу дана, уграђено ми је неколико плочица, шрафова итд, да споје преломе, а осим смрскане јагодичне кости, имају и два прелома код слепоочнице, што се види на ренгенском снимку (сваки пут сазнам нешто ново језиво), премештено је ткиво изнад десни да надопуни ону рупу испод ока, око враћено на место (ето сазнала сам и да ми је око било упаднуто, осим што је капак био спуштен) и надам се да це све бити као пре и без поновних компликација и операција. Јако је мучно и још кад знате да нечијом кривицом, намерно проузроковано, пролазите кроз све то - напсиала је она и додала:

- И ако буде требало још интервенција( не дај Боже), та да се ради, десило се, нема назад, само напред, само да се спусти ова пршина, уморна сам више. Углавном, операција је трајала око три и по сата и два дана после тога сам била у ужасном стању од анестезије. Ово није смело да се деси да човек човека доведе до овога, из хира, фрустрација, чега год.. За такве ствари се иде код психијатра, на терапије.. Без лажне патетике, толико је све било грозно, да ми је оно што сам могла да умрем од сепсе најмање забрињавајуће. Чак сам у неким моментима помишљала 'боље да нисам ни ишла да санирам то и да је тад престало мучење'. Ни најгорем непријатељу ово не бих пожелела, најискреније. Ето, кога интересује, све ново непознато сам испричала, нема више шта, тако да молим све да ми се то више не помиње. Желим да се фокусирам на лепе ствари. Хвала на разумевању- написала је Шавија на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: