Тања је била и остала једна одс највољенијих певачица. Како сама каже, њени пратиоци умеју да препознају њену искреност и због тога је поштују. Певачица је после неколико година поново одлучила да се посвети каријери, али је истакла да се не разликује од осталих жена. 

Фото: АТА имагес

 

- Да, људи препознају моју искреност. Ја сам обична жена од крви и меса која има емоције, која пати, срећна је и тужна. Зашто бих глумила нешто што нисам? Не живим другачије од других људи. Такође пијем воду, једем храну, волим ћевапе... Лупам сад, набрајам! Волим салате, да попијем кока-колу... Некад пазим због природе посла да се не угојим. Немам ништа од дијаманата по кући, лустере и то... Све ми је нормално. Скромно живим - признала је певачица.

После је изјавила да је пронашла заједнички језик са Миланом Станковићем за кога кажу да се скроз повукао из јавног живота: 

- Није баш близак, једном смо попричали у Цириху, чини ми се. Седели смо на неком степеништу и ушли смо у неку филозофију нашу и могу ти рећи да смо слични. Емотивци, уметници, капирамо се врло добро. Неко кад би сео поред нас и чуо, рекао би: "Боже, о чему ови причају" - рекла је Тања за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: